Selecteer een pagina

Bruidstaarten

Jullie zijn vast druk met alle voorbereidingen voor jullie grote dag! Ook een bruidstaart kan natuurlijk niet ontbreken. Daarvoor zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Alle bruidstaarten of sweettables worden helemaal naar wens gemaakt. Zodra jullie trouwdatum bekend is mag je deze vast reserveren bij mij. Het loopt vooral in de zomermaanden snel vol.

 

Hoe gaat het verder?

Zodra jullie trouwdatum bij mij bekend is plannen we een gesprek in. Dit vindt meestal zo’n 4-6 maanden voor de bruiloft plaats. In dit gesprek bespreken we jullie wensen, en alle details. Ook bied ik een proeverij to-go aan, waarin verschillende soorten taart en sweets zitten. Deze kunnen jullie lekker thuis op jullie gemak samen proeven. Ongeveer 4 weken voor jullie grote dag neem ik weer even contact op om de laatste details door te spreken, en te checken of alles klopt. En dan is jullie mooiste dag aangebroken! Op deze dag bezorg ik zelf de bruidstaart of sweettable op locatie, en kan het genieten beginnen!

 

De prijzen gaan vanaf €7,00 per persoon. Dit is inclusief een gesprek en proeverij. Dit is een vanaf prijs, en de uiteindelijke prijs wordt bepaald door jullie wensen.

Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart